Våra partners

 

Steget före – med Panda Securitys säkerhetsmodell
För att klara av den ständigt ökande mängden av säkerhetshot måste företag och organisationer idag ha bästa möjliga säkerhetsskydd. Ett skydd som är stabilt och tryggt men som samtidigt följer utvecklingen. Ett intelligent skydd som hela tiden ligger steget före. Den innefattar en ny generation säkerhetslösningar med extremt hög detektionsgrad.Microsoft Partner
För att leverera den senaste och säkraste programvaran tillsammans med en djup teknisk förståelse är vi Microsoft Partner och givetvis innehar vi ett antal certifikat från microsoft.Letar du efter en e-postserver som hanterar företagets e-post med maximal prestanda och minimalt med strul och administration? Som stoppar spam & virus bättre än någon annan säkerhetsgateway på marknaden? Ditt letande är över.  Testa MDaemon och bli frälst. 
DELL är en av de absolut största leverantörerna av IT produkter. DELLs Servers och arbetsstationer kännetecknas av långlivslängd och med förstklassiga garantier och supportorganisation
Loopia är idag ett av Sveriges största och ledande webbhotell,utmärkelser såsom "Sveriges bästa webbhotell" i tidskriften Internetworld (05 / 02).

 

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner, med verksamhet även i Baltikum och Ryssland. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv).

 

 

Ingram Micro Sverige har ett brett sortiment med mer än 35 000 artiklar från världens 100 ledande tillverkare.

 

 

Det är vi som förser Sveriges återförsäljare med IT-produkter. Tech Data finns över hela världen och på den nordiska marknaden har vi utvecklats till den ledande distributören. Hos oss finns produkter från marknadens största leverantörer både vad gäller tunga system- och nätverkslösningar, PC och kringutrustning och enklare konsumentprodukter.

Kontakt:

 

E-post: info@bredbandskompetens.se

Mobil: +46 (0) 70-538 92 73

Copyright © 2010 Bredbandskompetens. All Rights Reserved.

Vi sponsrar dagens ungdom

och framtidens sverige.

 

- Oxie fotbollsklubb

- Minnesbergs IF

- Sjövärnskåren Öresund

- Skånes djurpark

- Svedala Vollyboll

- Katthemmet svedala

- Mörrums konståkningsklubb